Hva sier kursdeltakere?

 
 
 

Før anbefalingene kom på Facebook og Google

 
Jag är en självlärd motionär som nog inte trodde att det skulle gå att lära en gammal hund att sitta. Men ack vad fel jag hade! På några få gånger fixade Sindre till min teknik så att nu även jag kan klara av de längre uppförsbackarna i Nordmarka med relativt god fart, i jämförelse med tidigare. Sindre är en lysande pedagog och jag varmt rekommendera honom
— Henrik R.
IMG-1829-min.JPG
Jeg vil absolutt anbefale dette kurset til andre da du defintivt får det du betaler for. Et relativt effektivt kurs, hvor man bare etter kun få prinsipp etablerer mye bedre kontroll på rulleskiene enn hva man hadde tidligere. Enkelt og greit, veldig bra!
— Mikkel L.
Tusen takk for super kursing av oss damene sist tirsdag! Du viste ro, sindighet og mye tålmodighet. Din pedagogiske evne til å formidle informasjon imponerte!
— Camilla A.
Anbefales på det sterkaste! På ein time lærte han meg å bli tryggare bedre på rulleski!
— Magnar Ø.
Tusen takk for fantastisk inspirerende teknikkurs i kveld. Du gir så enkle gode beskjeder at det er mulig å konsentrere seg om avlæring og faktisk få til ny læring:)
— Marit G.
Takk for bra og morsom trening. Mange gode tips, syns teknikken ble bedre i løpet av kvelden :)
— Britt-Marie S.
20180331_155813_036.jpg
Vi i Nes Ski har brukt Sindre igjennom 4-5 sesonger for å sette en tydelig rød tråd i vårt teknikkarbeide for aldersgruppen 15-20 år. Vi har vært jevnlig på besøk i Kollen for teknikk påfyll både på rulleski og på ski.

Sindre sin tilnærming til løperne og sin flotte evne til å formidle det personlige budskapet har gjort at vi som klubb og løperne har satt stor pris på disse teknikk øktene.
— Ole Jonny Gigernes – hovedtrener Nes Ski
Tusen takk for gode tips i kveld!
— Oddveig T.
Takk! Veldig bra!
— Ellen W.
Takk for bra trening.
— Anicken L.
Efter bare fem lektioner med Sindre havde vi alle tre (mor, far og barn) forbedret os meget mere end hvad vi forventet. Dette var mest fordi at Sindre var rigtigt god til at forklare hvad vi skulle gøre og endnu bedre til at forklare hvorfor. Efter hans forklaringer (altid fuldt af en sjov demonstration), undrede man sig endda idt over hvorfor man ikke selv havde tænkt på det samme. Hver lektion var efterfulgt af en følelse af succé og det endte med at den yngste af trioen gik fra at hade skateski til at elske det, på bare fem dage. Tak for denne gang
— Othilia (Tille) & co
IMG-1841-min.JPG
Synes Sindre var en veldig hyggelig og snill instruktør. Han var inkluderende og lærte navnet til alle deltakerne. Likte at han ga oss enkle instrukser sånn at vi hadde få ting å fokusere på. Synes kurset var lagt opp på en god måte, med ulikt hovedfokus hver gang.
— Lars P.
Toppklasse!
— Frode S.
Kjempegøy og lærerikt! Gleder meg til å øve :)
— Jenny B.
Tusen takk Sindre for en annerledes og utrolig instruktiv og en inspirerende stund med deg i går! Jeg går til Kikut nå og kommer til å tenke på deg hele tiden:)
— Nina S.
Personlige tilbakemeldinger med konkrete arbeidsoppgaver og fokusområder. Du virker oppriktig interessert i å lære bort. Flink til å lære seg navn:)
— Ole S.
God å forklare å lære bort. Tok seg tid til alle og var rolig, tålmodig og behersket. (som en instruktør skal være:-))
— Lasse F.
Konstruktive tilbakemeldinger. Svært dyktig til å se og kommentere feil.
— Kjetil J.
Han var tålmodige og ga relevante tilbakemeldinger. Hyggelig kar og veldig proff. Lærte masse og anbefaler Sindre til andre.
— Trine S.
10390344_633113276816124_6288163677494547369_n.jpg
Først og fremst klarte instruktøren å finne veldig mange feil i teknikken, det var imponerende. Jeg syntes også at de var veldig flink til å disponere slik det ble brukt nok tid til individuell undervisning. Han ga oss veldig tydelige tilbakemeldinger, og det var bra med tid til å trene på de punktene man fikk å jobbe med.
— Silje J.
Konkrete og direkte tilbakemeldinger med råd om hva vi kan forbedre.
— Katrine V.
Han var flink til å gi konstruktive tilbakemeldinger til hver enkelt.
— Adrian G.
Bra på å instruere, forklare, oppmuntre. Kjempefint å få ei og ei oppgåve og konsentrere seg om omgangen. Varierte øvelsar. Er godt fornøgd:)
— Anders G.
Gikk personlig på meg og korrigerte meg. Vi fikk jo noen generelle kommentarer og tips også, hvilket også var bra, men det meste av tilbakemeldingene var direkte mot meg. Dette gjorde at jeg hadde veldig bratt læringskurve.
— Kristine S.
Individuelle tilbakemeldinger! Gode forklaringer.
— Charlotte S.
Veldig pedagogisk, fint med individuelle tilbakemeldinger hele kurset igjennom.
— Harald U.
Gode og velbegrunnede tilbakemeldinger som ga resultater/bedre teknikk.
— Andreas H.
IMG-1837-min.JPG
Gode og konkrete tilbakemeldinger
— Karoline P.
Kan teknikk! Flink til å gi gode individuelle tilbakemeldinger ut i fra nivå.
— Hans R.
Dyktig til å se hva en bør jobbe med.
— Sondre D.
Gode tips til å forbedre teknikk.
— Tina N.
Ryddig gjennomgang av stilarter. Gode tilbakemeldinger og positiv feedback, men med tydelig og direkte konstruktiv kritikk.
— Aksel V.
IMG-1831-min.JPG
Korte enkle oppgaver. Fokus på forbedring og ikke perfeksjonering.
— Yngvar B.
Tydelig dyktig. Flink til å forklare.
— Julius R.
Veldig bra opplegg. Bra pedagogisk gjennomgang av de ulike teknikkene og bra tips og tilbakemeldinger underveis.
— Sander D.