Landslagsløpere som har trent med Sindre

 

Maiken Caspersen Falla - Olympisk mester

Astrid Uhrenholdt Jacobsen - Olympisk mester

Anders Glørsen - Verdensmester

Eirik Brandsdal - Norgesmester

1000+ skikursdeltakere i alle aldre og nivåer siden 2004


Du gjør garantert feil du ikke vet om

 
down-arrow (2).png
 
image 7.png
Tusen takk for super kursing av oss damene sist tirsdag! Du viste ro, sindighet og mye tålmodighet. Din pedagogiske evne til å formidle informasjon imponerte!
— Camilla A.
image (4).png
Anbefales på det sterkeste! Sindre var veldig hyggelig og flink til å gi god feedback underveis i kurset. Og etter kun en time merket vi stor fremgang i de ulike skøyteteknikkene.
— William H.
image8.png
Personlige tilbakemeldinger med konkrete arbeidsoppgaver og fokusområder. Du virker oppriktig interessert i å lære bort. Flink til å lære seg navn:)
— Ole S.

Kr 5394,-

Sesongkurs

9 x 90 min

Kr 2500,-

Kveldskurs - Helgekurs

3 x 75 min - 2 x 90 min

Kr 1750,-

Privattime

55 min

Prisene gjelder per person

Inntil 8 deltakere per gruppe

Sesongens kurs fyller seg fort opp så vær ute i god tid

Nybegynner

For hvem: For deg som er helt nybegynner. Du har kun prøvd langrenn 0-5 ganger før. Du vil lære det helt grunnleggende i teknikkene i klassisklangrenn.

Litt øvet

For hvem: For deg som ikke har gått mye på ski og trenger et kurs for å beherske klassisk langrenn nok til å kunne gå gode turer på ski.

Viderekomne

For hvem: For "skimosjonisten". Dette er for deg som går en del på ski, men som fortsatt klapper med skiene og ønsker å gå enda mer rasjonelt.

Elite

For hvem: Dette kurset er for deg som har gått viderekomne-kurset, gått aktivt langrenn tidligere eller er på svært høyt nivå teknisk.

Sesongens kurs fyller seg fort opp så vær ute i god tid

Nybegynner

For hvem: Har du ikke skøytet noe særlig før, men ønsker å lære det grunnleggende ved skøyteteknikken, og kribler etter å komme dansende i skogen på ski – da er dette kurset for deg!

Litt øvet

For hvem: Har du allerede gått litt skøyting og "flyter" greit avgårde, men synes det er tungt å gå slik du går og ønsker å forbedre teknikken og lære knepene for å gå mer rasjonelt?

Viderekomne

For hvem: Dette kurset er for deg som allerede kan de ulike skøyteteknikkene: Enkeldans, dobbeldans og padling. Du er ute på rene skøyteøkter som trening.

Privattimer

For deg som vil ha instruktøren for deg selv, eventuelt ha med deg 1-7 andre.

Bedriftskurs

En kollegial happening i vintereventyret.

Sesongkurs

For deg som vil ha teknikkoppfølging gjennom en hel sesong.