Klassisk Litt øvet

Du har gått langrenn før og går på ski i rusletempo.


Vi skal gjennom:

  • Moderne staketeknikk med bruk av hele overkroppen.

  • Hvordan få spikerfeste i bratt motbakke.

  • Diagonalgangsteknikken.

  • Dobbeltak med fraspark.

Når kurset er ferdig vil du ha fått til forbedringer i alle teknikkene.

Praktisk info

Mellom 4 - 8 deltakere per gruppe.

Varighet: 2x90 min.

Pris: kr 2500,- per deltaker

Skikurs Klassisk Litt Øvet.JPG

Video og omtaler

Mette (50) og Marte (22)

PS: Etter kurset hadde Mette og Marte gått fra Litt Øvet til Viderekomne, deretter deltok de på turrennet Marcialonga.

Mette: To generasjoner fullførte marcialonga i dag på «langt over» akseptable tider 😊🙏🏻👍🏼 takk, Sindre 😊

Omtale hentet fra Facebook

Kjetil (44)

Kjetil: Nå har jeg brukt fjellski som langrennski de siste 10 åra, så å gå med det proffe utstyret jeg lånte av Sindre var helt rått. Veide ingenting, og felleskiene gav godt feste. Jeg hadde ikke noen kunnskap om skiteknikk fra før, og syntes det var overraskende lett å følge de konkrete steg for steg instruksjonene fra Sindre. Etter at ett steg var øvet inn, fikk jeg ett nytt å øve på, og så videre. Selve opplevelsen var givende og lærerik, og Sindre var hyggelig, flink til å forklare og motivere, og flink til å følge opp. Er det noe jeg merket godt var det forskjellen i krefter jeg brukte når jeg gikk. Spesielt staketeknikken hvor jeg primært tidligere omtrent bare brukte armene. Nå gleder jeg meg til å gå raskere og mer energieffektivt. Anbefaler kurset på det sterkeste!

Omtale hentet fra Facebook

Emilie (30) og Mor (60)

Emilie: Superbra og motiverende teknikkurs med Sindre. Alt er tilpasset deg, ditt nivå og dine tekniske utfordringer som gjør at man får individuelle ting å jobbe med og man utvikler seg raskt! Anbefales på det sterkeste for alle som vil lære seg bedre skiteknikk!

Omtale hentet fra Facebook


Her møtes vi

Oppmøtested - Frognerseteren

Bil: Kjør opp til Holmenkollen. Passer riksanlegget. Etter ca 2 km (første avkjørselen etter riksanlegget) tar du til høyre inn til Frognerseteren. Finn en parkeringsplass og så møtes vi rett over veien fra den store parkeringsplassen før man kjører ned i dumpa. Altså møteplassen er utenfor sørøst-siden av Heftye-villaen! Vær oppmerksom på at det er litt utfordrende å finne en god parkeringsplass, så beregn god tid.

T-bane: Ta Frognerseterbanen til endeholdeplassen og følg skiltet løype ned til Frognerseteren. Spør etter Heftye-villaen. Det er det store mørkebrune huset på sørsiden av veien på Frognerseteren!

Trykk her for kart

 

Men: Hvem i all verden er jeg?!

Jeg heter Sindre og jeg har trent mange av de du ser på TV på vinteren. Men også de som aldri noen sinne har stått på ski før! Alle nivåer.

Totalt har godt over 1000 personer vært på kurs hos meg de siste 15 årene.

Forrige vinter fikk Skikurs Oslo flere 5-stjerners reviews på Facebook og Google enn det alle andre skikurstilbydere i Norge har til sammen.

Close up follow up.jpg

Rangert høyest i Norge på Facebook og Google

Forrige vinter fikk Skikurs Oslo flere 5-stjerners omtaler på Facebook og Google enn det alle andre skikurstilbydere i Norge fikk til sammen.


Velg mellom

Kveldskurs

2-kvelders kurs over 2 påfølgende uker.

Helgekurs

2-dagers kurs - lørdag og søndag.

NYHET 2020 Damekurs

2-kvelders kurs over 2 påfølgende uker.

NYHET 2020 Intensivkurs

2-kvelders kurs 2 dager på rad.


Påmelding