Prøveprosjekt

Hvordan få en fordel i sporet 

I en spørreundersøkelse svarte 34,1 % at for et garantert superpar som selv landslagsløpere ville siklet etter, er de villige til å gi 15 000.

 

 

Hvordan garantere et superpar

 
 

Steg 1; Plukkingen

Per Knut Aaland

Per Knut Aaland

Per Knut Aaland har legendestatus i skimiljøet. Han plukket ut og smørte skiene til tidenes vinter-olympier Bjørn Dæhlie. Da Aaland pensjonerte seg fra landslaget i 2003 kjempet Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang for å beholde ham.

Aaland drar til skifabrikkene før noen andre og blir der i opptil flere dager for å finne det beste paret for deg.

I boken sin skriver Dæhlie følgende: Under VM i Trondheim i 1997 kom han inn til Aaland i smørebua etter å ha testet skiene sine på oppvarmingen. Dæhlie var nervøs og sa han ville ha på litt mer festesmørning. Aaland spurte: hadde du busefeste? Dæhlie svarte: ja. Aaland repliserte med: Hva faen skal du med mer feste da!

Dæhlie vant den dagen VM gull på 10 km med et halvminutt.

Steg 2; Slipingen

Eirik Bentzen og Øyvind Sandbakken

Eirik Bentzen og Øyvind Sandbakken

Om jeg blir tvunget til å sette alle mine penger på hvilken slip som er best i verden, setter jeg pengene mine på Milsluker’n. Slipene fra Milsluker’n vant nesten alt i Ski Classics i år. Ryktet har gått på tvers av landegrensene og etter 5-mila i kollen kom det russiske landslaget innom for å få slipt opp sine ski med Milsluker’ns slip.

Dine ski blir slipt opp av Øyvind Sandbakken. En stille, anonym og ekstremt pertentlig mann som aldri tar snarveier.

Steg 3; Testingen

Sindre Wiig Nordby

Sindre Wiig Nordby

Du vet aldri hvor godt et skipar er før du har prøvd det mot de beste skiene i verden.

Sannsynligvis har ikke du det beste paret fra en landslagsløper tilgjengelig, og da er dette steget umulig å gjøre selv.

Undertegnede blir brukt av landslagsløpere og sportsbutikker til å teste ski for dem. Dine ski vil bli testet opp mot landslagsløperes toppski. Kun om dine ski er like gode eller bedre blir de sendt videre til deg.

Hvilken landslagsløper blir ut ifra din høyde og kroppsvekt.

Dette er steget som garanterer deg et superpar på lik linje med landslagsløperes ski.

 
 

Hvordan bli med

Fyll ut skjemaet under. Når 10 forhåndsbestillinger har kommet inn sendes faktura til deg og prosessen starter. Når fakturaen er betalt starter prosessen.

Pris 15 000,-

Frakt (hele Norge), slip og binding inkludert.

Hvor langt unna vi er fra 10 bestilte skipar

10 par ski bestilt

Når får du skiene

Skiene blir plukket på høsten fra fabrikkene. Når det dukker opp snøforhold for det føret du ønsker skiene skal være for vil skiene dine bli testet mot landslagsski. Hvilket føre det er fyller du ut i skjemaet under. Når alt dette er gjort og skiene dine er bekreftet å være på landslagsskinivå, blir de sendt til deg.